Somas, visā Latvijā

Drukāt

L.O. Serviss, SIA

A.Čaka 33, Rīga, LV-1011
remonts, kontrabasa somas remonts, čehovu remonts, mūzikas instrumentu čeholu remonts, čeholu remonts, , čehols, čeholi, čeholi remontā, somas mediķiem, mediķu somas , kosmētikas maki, somas muzikantiem, somas

LTC Baltija, SIA, saimniecības preču vairumtirdzniecība

Ganību dambis 30m, Rīga, LV-1005
higrometri, veļas žāvētāji, gludināmie dēļi, gludināmie audumi, veļas auklas, vaļas knaģi, knaģi, iepirkumu somas

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Dzesēšanas kastes un somas . Elektriskie Skūteri – skrejriteņi. Drēbes un virsdrēbes., Somas un mugursomas Instrumenti. Lukturīši. Krēsli. Šūpuļtīkli un iekaramie krēsli.

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Produkcija:: ✓ Iepakojumi pārtikai ✓ Vienreizējie trauki ✓ Transportēšanas iepakojums ✓ Plēves ✓ Maisiņi ✓ Papīra iepakojums ✓ Kastes un kastītes ✓ Līmlentes ✓ Kancelejas preces ✓ Saimniecības preces ✓ Iepakošanas iekārtas

Sabiedriskā krievu pirts Vizlas pirts

Strādājam!
Vizlas 11, Rīga LV-1057
Apraksts: Sabiedriskā krievu pirts „Vizlas pirts” atrodas Rīgā, Ķengaragā. Mēs piedāvājam publisko pirti ar sieviešu un vīriešu apmeklējuma dienām. Mūsdienīga ēka ar skaistu interjeru un mājīgu gaisotni Jums palīdzēs atslābināties, mūsu pirtī 20 tonnu smaga krāsns palīdzēs sasildīties, saņemt masu pirts priekus, pēc kuriem varēsiet atvēsināties aukstā baseinā vai dušā. SPA HAMAN - turku pirts. Asu izjūtu cienītājiem ir pieejams speciāli iekārtots laukums svaigā gaisā, kur var pasēdēt ērtos krēslos vai atgulties zviļņos. Jūsu rīcībā kvalificēts klasiskās masāžas speciālists, masāžas ilgums viena stunda.

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika. Mūsu salonos:: ✓ Diplomēti meistari ✓ Individuālā pieeja katram klientam un viņa dzīvniekam ✓ Individuāli izvēlēta profesionālā kosmētika ✓ Ērtas profesionālas iekārtas (galdi un vannas ar elektropacēlājiem) ✓ Sterili instrumenti, tīrība telpās

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

DCP, SIA

Šmerļa 3, Rīga, LV-1006
Mūsu klienti::

Kompānijas, kuras nodarbojas ar datortehnikas tirdzniecību, servisu un IT pakalpojumu sniegšanu gala lietotājiem, interneta veikali, videonovērošanas risinājumu sniedzēji un interneta tīklu nodrošinātāji. Klientu ērtībai mēs piedāvājam pasūtījumu sistēmu, kurā lietotājs var iepazīties ar visu mūsu noliktavā esošo un iespējamo sortimentu, saņemt visu nepieciešamo informāciju - lietotāja atbalstā, iepazīties ar jaunumiem un akcijas precēm, kā arī ar topā esošo produktu sarakstu, lejuplādēt savā dokumentu mapē konkrētā ražotāja pilnu cenu lapu, un reģistrēti lietotāji veikt preču pasūtīšanu, saņemt apstiprinājumu un informāciju par pasūtījumu vēsturi.

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021
Piedāvājumā: ✓ Maisi ✓ Kastes ✓ Plēves ✓ Līmlentes ✓ Sastiprināšanas instrumenti ✓ Transportēšanai ✓ Pārtikai ✓ Birojam ✓ Pakošanas mašīnas ✓ Citi

Mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kā arī ātru un profesionālu apkalpošanu. Sniedzam ieteikumus par piemērotākā iepakojuma veida un materiāla izvēli, ja tas ir nepieciešams. Papildus standarta sortimenta produktu klāstam, mēs piedāvājam arī dažādu iepakojuma materiālu apdruku vai arī speciāli, klienta prasībām izgatavota iepakojuma piegādi. Mēs varam nodrošināt jums nepieciešamo iepakošanas tehniku vai līniju. Mēs varam sakomplektēt, sagrupēt, nosvērt un sapakot mazumtirdzniecības un reklāmas kampaņu pakas, kuras Jums tikai atliek izsūtīt. Mūsu atsaucīgie darbinieki ir pieredzējuši un izpalīdzīgi.

KUBUS, SIA

Kazarmu 12, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
MŪSU PANĀKUMU ATSLĒGA - PROFESIONĀLA KOMANDA UN INDIVIDUĀLA PIEEJA KATRAM KLIENTAM:

SIA “KUBUS” šajā vasarā atzīmēs divu gadu jubileju un pirmajos darbības gados uzņēmumam ir izveidojusies sadarbība ar klientiem Latvijā un Skandināvijas valstīs. Piedāvājot kvalitatīvu, tirgū konkurētspējīgu produkciju, uzņēmums strādā pie jaunu klientu piesaistes.

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SwanGifts ir prezentreklāmas uzņēmums, kurš specializējas īpaši pielāgotudāvanu un suvenīru izveidē. Mēs izceļamies ar savu personīgo attieksmi pret klientu darbības specifiku un vajadzībām, kā arī izvēlēto risinājumu pielāgošanas un izpildes ātrumu.  Kopš 2007. gada esam palīdzējuši daudziem simtiem uzņēmumu pārsteigt savus darbiniekus, partnerus un klientus ar atmiņā paliekošām un personificētām dāvanām. Savas darbības laikā, esam sastrādājušies ar klientiem visdažādākajās industrijās - telekomunikācijā, izglītībā, finansēs, būvniecībā, loģistikā, valsts institūcijās un citur.

Lai nemitīgi attīstītos, SwanGifts darbinieki katru gadu apmeklē prezentreklāmas izstādes Eiropā, tiekās ar sadarbības partneriem, lai uzzinātu par jaunāko nozarē, un meklē jaunus ražotājus arī Āzijas valstīs. Uzņēmuma galvenās vērtības ir pieredze un īpaši rūpīga pieeja savu klientu pasūtījumiem. Mēs vienmēr iedziļināmies klienta vēlmēs un cenšamies radīt to labāko. Priecīgi, apmierināti klienti sniedz lielāko gandarījumu.

Jau izsenis zināms, ka labas personīgās attiecības ir svarīgs aspekts ne tikai personīgās dzīves harmonizēšanā, bet arī veiksmīga biznesa uzsākšanā un turpināšanā. Mainoties vērtībām pasaules tirgos, pieaug darbinieku vērtība, kas tieši ietekmē uzņēmuma sasniegtos rezultātus.

Iekšējās un ārējās labsajūtas kultivēšana savstarpējās attiecībās ir kļuvusi par vienu no uzņēmējdarbības pamatblokiem, un tieši šī ir kategorija, kurā esam kļuvuši par ekspertiem. SwanGifts ar prieku ir gatavs palīdzēt ikvienam uzņēmam kļūt personīgākam un ietērpt savu pateicību darbiniekiem un klientiem ne tikai vārdos, bet arī skaistās dāvanās.

Rumeks NNZ, SIA

Ganību 78, Jelgava, LV-3007
Apraksts:

"Rumeks NNZ" ir viena no lielākajām kompānijām Latvijā, kura kopš 2001. gada aktīvi darbojas Latvijas iepakojuma tirgū. "Rumeks NNZ" klientiem piedāvā dažādus preču nosaukumus:

✓ tīkliņmaisi dārzeņiem un malkai; ✓ polipropilēna maisi; ✓ Big bag maisi; ✓ papīra maisi; ✓ plastikāta trauciņi; ✓ diegi, līmlentes, plēves un tīkli palešu fiksācijai, PP auklas, džutas maisi u.c. materiāli.

Produkcijas piegāde tiek nodrošināta visā Latvijas teritorijā. "Rumeks NNZ" speciālisti palīdzēs jums izvēlēties vispiemērotāko veidu jūsu produkta iepakošanai.